Rosensirup - Rosen sirup
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Indsendt : |
|
|
1 ltr rosenblade, sammenpressede, bringes langsomt i kog med ca. 1 1/2 ltr vand. Småkoger et par minutter. Tages af varmen og står natten over. Bladene sies fra og rosensaften koges langsomt op med 400 g sukker og 1 kanelstang. Smag til med citronsaft og fjern kanelstang.
|
|
Opskriften er vist 11241 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne