Blommesirup- Blomme sirup
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
|
|
Skær blommerne i mindre stykker, kasser stenene koges med vand, saften fra citron samt flækkede vaniljestænger. Koges til blommerne er godt møre, sigt saften fra, gennem et stykke (saftpose).
Saften koges med sukkeret til en sej (tyk) konsistens og skummes. Tilsæt atamon og fyldes på flaske eller glas der er skyllet i atamon |
|
Opskriften er vist 22781 gange,
og udskrevet 340 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne