Kalv Vitello Tonnato
Hovedingrediens : Kalvekød - Kogt/stegt kalvekød Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Pisk æggeblommerne seje med lidt citronsaft og lidt salt. Rør olivenolien i lidt efter lidt. Blend denne mayonnaise med tun, kapers og ansjosfilet'er. Smag til med kalvesky, peber, citronsaft gerne tomateddike og evt. salt.
Skær peber, hvidløg og chili i små tern. Hak kapers. Sauter ved svag varme i olivenolie. Krydr med salt og peber. Skær kødet i tynde skiver, fordel skiverne i et lag på et stort fad. Væd skiverne med lidt af skyen. Lad skyen trænge ind i kødet. Fordel så et tyndt lag mayonnaise over. Garner med peberfrugtblandingen. Dæk fadet med husholdningsfilm, lad det trække køligt et par timer, men endelig ikke længere. *) Tomater skæres i stykker, koger til tæt kompot uden låg. Køler af. Blendes med god eddike. |
|
Opskriften er vist 27645 gange,
og udskrevet 649 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Mads Beier - 2005-01-01 01:01:01 Dette er suverænt den bedste Vitello Tonatto man kan forestille sig, klasser over hvad der serveres på restautranter - også i Italien. anonym - 2005-01-01 01:01:01 denne opskrift er fra Meyers køkken |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne