Limesirup med ingefær
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Lime Indsendt : |
|
|
Vand og sukker kommes i en gryde.
Rør over svag varme, indtil sukkeret er opløst, bring det i kog, og kog siruppen 10 minutter uden at røre, indtil den er tyk.
Tilsæt ingefær og limeskal, kog endnu 5 minutter.
|
|
Opskriften er vist 6112 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Thomas - 2009-04-09 08:50:44 Jeg har prøvet denne sirup flere gange med succes. Den sidste gang jeg prøvede den krystaliserede den fuldstændigt da den kølede ned. Er der nogen der kan forklare mig hvorfor dette sker denne gang. Det eneste jeg har gjordt anderledes fra fremgangsmåden beskrevet ovenfor er at jeg kogte ingefærden i vand først, da jeg vurderede at det var nemmere at filtrer rest ingefærden fra når der ikke var sukker i væsken og jeg ønskede en klar sirup. MVH Thomas |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne