Violsirup - Viol sirup
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Indsendt : |
|
|
Kog vandet ind med sukker, til det tykner.
Lad siruppen køle af, og tilsæt violblomsterne.
Hæld siruppen på skoldede flasker skyllet med atamon eller spiritus, og luk dem til med det samme. Lad siruppen trække nogle uger, så får den en meget fin og diskret smag af viol. Violsirup er måske ikke den store smagsoplevelse, men den er yndig og særdeles dekorativ. |
|
Opskriften er vist 7091 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne