Sirup med chili og ingefær
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Indsendt : |
|
|
Kog vandet med sukkeret til det tykner.
Flæk chilierne, rens dem for kerner, og snit dem fint.
Skær ingefæren i tern, tilsæt chili og ingefær til siruppen, og lad det koge med i ca. 5 minutter.
Hæld siruppen på en skoldet flaske skyllet med atamon eller spiritus, og luk den til med det samme. Lad siruppen trække et par uger inden brug. |
|
Opskriften er vist 7644 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne