Sirup med chili og ingefær

Sirup med chili og ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Sirup

Hovedingrediens : Grøntsager - Chili

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 l.vand
5-600 g.mørk muscovadosukker
4-5 røde chilier
4-5 cm.frisk ingefær
 
 atamon eller spiritus til skylning af flasker
 
Opskrift:
Kog vandet med sukkeret til det tykner. Flæk chilierne, rens dem for kerner, og snit dem fint. Skær ingefæren i tern, tilsæt chili og ingefær til siruppen, og lad det koge med i ca. 5 minutter.

Hæld siruppen på en skoldet flaske skyllet med atamon eller spiritus, og luk den til med det samme.

Lad siruppen trække et par uger inden brug.





karakterer:
Opskriften er vist 7644 gange,
og udskrevet 121 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu