Ribssirup - Ribs sirup
Hovedingrediens : Bær - Ribs Indsendt : |
|
|
Kog ribs og vand ved svag varme, indtil saften har forladt bærrene.
Si saften, mål den op, tilsæt sukker og kog videre, til siruppen tykner.
Hæld siruppen på skoldede flasker skyllet med atamon eller spiritus, og luk til med det samme. |
|
Opskriften er vist 15239 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mia - 2017-07-22 20:52:42 Lyder vildt lækkert! Har bare 1 spørgsmål: står der 6 g sukker ELLER 700 g sukker pr. L. siet ribs saft? :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne