Sauterede agurker
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Skræl agurkerne, flæk dem på den lange led og skrab kernerne ud med en teske.
Skær de halverede agurker ud i 5 cm. lange stykker, som derefter skæres ud i ”julienne” det er kokkesprog og betyder tændstik tynde strimler.
Kom agurk strimlerne i en skål og drys med salt, sukker og vineddike. Lad strimlerne trække i ca. ½ time. Smelt så smør på en pande og sauter agurk strimlerne, dvs. stege uden at brune dem, i ca 2-3 min. Smag til med salt og peber, Anret strimlerne i en skål eller på et fad og drys fint klippet dild over. |
|
Opskriften er vist 15591 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne