Ingefærsirup - Ingefær sirup
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Indsendt : |
|
|
Skær ingefæren i tynde skiver, og kog dem med vand og sukker ved svag varme i 30-40 minutter.
Lad siruppen trække et køligt sted i 1 døgn.
Si evt. ingefæren fra, og hæld siruppen på skoldede flasker skyllet med atamon eller spiritus. Du kan bruge ingefæren i madlavningen. Hak den fint, og put den i salater, kød- eller fiskefars eller lignende. Luk flaskerne til med det samme. Tilsæt evt. chili, laurbærblade eller stjerneanis som smagsgiver. Siruppen er god til sushi, thailandske fichcakes, i salatdressinger, til nudler og som marinade til kød, fisk og grøntsager. |
|
Opskriften er vist 23131 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Ida Amalie - 2016-12-10 14:35:31 Hvor meget sirup giver opskriften? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne