Balsamicosirup - Balsamico sirup
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Indsendt : |
|
|
Kog vand, balsamico og sukker ved svag varme, indtil siruppen tykner.
Hæld den på skoldede flasker skyllet med spiritus eller atamon, og luk dem til med det samme. Balsamicosirup er godt til salatdressing, i marinade til kød, som smagsgiver i sauce eller som en meget koncentreret kold eller varm sauce til både kød, fisk og grønsagsretter. Ønsker du en meget stærk og koncentreret balsamicosirup, kan denne opskrift laves uden vand. |
|
Opskriften er vist 23771 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-07-21 18:59:49 Nej! Muscovado er en "fed" uraffineret rørsukker. anonym - 2009-03-22 20:00:44 Balsamico sirup er himmelsk som dressing på salat.... både som den er, men også blandet op med en god oliven olie. Mette M. anonym - 2008-11-13 20:55:28 Og hvad er så muscovadosukker det er såmen bare rørsukker forhandles af Danisco men svært skal det jo være. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne