Rødvinssirup - Rødvins sirup
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Indsendt : |
|
|
Bland rødvin, sukker og kanel i en gryde, og lad det simre ved svag varme i ca. 20 minutter, eller til siruppen tykner.
Hæld siruppen på skoldede flasker skyllet med atamon eller spiritus, og luk flaskerne til med det samme. |
|
Opskriften er vist 14636 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne