Rabarbersirup med ristede valnødder
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : |
|
|
Skyl rabarberne, og skær dem i små stykker.
Flæk vanillestangen, og skrab kornene ud.
Kog rabarber, vand, vanillekorn og –stang ved svag varme, til saften er kogt ud af rabarberne.
Hæld rabarbermassen i et klæde lagt over et dørslag, og lad det stå, til saften er siet fra.
Kog saften op med sukkeret, til siruppen har den ønskede konsistens. Skær valnøddekernerne i kvarte, og rist dem gyldne på en tør pande. Læg dem i et skoldet glas skyllet med atamon eller spiritus, og hæld siruppen hen over. Spis valnødderne til kraftigt smagende oste. |
|
Opskriften er vist 14230 gange,
og udskrevet 317 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-06-12 09:23:32 Jeg begav mig ud i forsøget i går og desværre med dårligt resultat. Siruppen smagte fortrinligt, men det med at der står, at den skal indkoges til ønsket konsistens er noget vås. Dels stivnede det mere af at afkøle, og valnødderne har nok også suget væske til sig. Resultat: Noget meget koncentreret gele, som er alt alt for stift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne