Jordbærsirup med vanille og limeskal
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Flæk vaniljestængerne, og skrab kornene ud.
Kog jordbærrene ved svag varme sammen med sukker, vaniljekorn og vaniljestænger.
Når saften er kogt ud, sies den fra bærrene i et saftklæde.
Riv limefrugterne på den fine side af rivejernet, og put skallen i saften. Kog saften yderligere ind, så den tykner, tilsæt evt. mere sukker. Hæld siruppen på skoldede flasker skyllet med atamon eller spiritus, og luk dem godt. Hæld siruppen over kager, is, pandekager og andre desserter. |
|
Opskriften er vist 9423 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne