Cookies 04
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Hak chokoladen groft. Pisk smør sukker og æg sammen med en elpisker. Bland mel, vaniljesukker og bagepulver. Rør melblandingen med smørmassen og rør derefter de hele hasselnøddekerner og chokoladen i. Rul dejen til cirka 18 kugler, tilsæt eventuelt lidt mere mel hvis dejen er for klistret.
Sæt kagerne på en bageplade med god afstand imellem og bag dem i cirka 15 min ved 200 grader |
|
Opskriften er vist 6205 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Silja - 2016-11-15 15:28:02 Der står ikke noget om hvor meget mel der skal i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne