Svampesauce

Svampesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Svampesaucer

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.skalotteløg
1 spsk.smør
250 g.svampe, f.eks. østershatte eller champignons
4-5 kvistefrisk timian
2 dl.cremefraiche 38%
0.5 citron, saften heraf
 
Opskrift:
Pil løgene og svits dem på en pande i smør. Kom de rensede og skivede svampe i sammen med timianblade. Tilsæt derefter creme fraiche og lad saucen koge tyk. Smag til med citronsaft og salt.





karakterer:
Opskriften er vist 80015 gange,
og udskrevet 1451 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu