Svampesauce
Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Pil løgene og svits dem på en pande i smør.
Kom de rensede og skivede svampe i sammen med timianblade.
Tilsæt derefter creme fraiche og lad saucen koge tyk.
Smag til med citronsaft og salt.
|
|
Opskriften er vist 80015 gange,
og udskrevet 1451 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne