Rabarbermilkshake
Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rabarbermos:
Skær de rensede rabarberstilkene i tynde skiver.
Kom rabarber og vand i en gryde og kog rabarberne bløde. Rør dem til mos og smag til med sukker. Mosen skal være kraftig i smagen.
Afkøl mosen helt.
Milkshake: Pyt rabarbermos, mælk og vaniljeis og vaniljesukker i blenderen i den rækkefølge. Blend det grundigt og smag til med sukker eller sødemiddel. Serveres i høje glas med sugerør. Tips: Rabarberkompot, rabarbergrød eller hvad du lige har af kogt rabarber kan faktisk bruges. Rå rabarber egner sig ikke til denne milkshake selvom det var dejligt nemt. Hvis milkshaken er for tyk kan der tilsættes mere mælk. |
|
Opskriften er vist 2108 gange,
og udskrevet 36 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne