Cremet dessert chokoladekage

Cremet dessert chokoladekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Betina Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.sukker
2 æg
100 g.smør
100 g.mørk chokolade
60 g.hvedemel
 
 Creme:
150 g.blødt smør
150 g.flormelis
 kakao efter smag og behag
2 past. Æggeblommer
4 cl.Cognac/rom eller hvad man kan lide
 
 Hindbær skum:
 frosne hindbær
 sukker
 fløde
 
Opskrift:
Kage:

For en springform med bagepapir, og smør bagepapiret med smør.
Pisk sukker og æg skummende, bræk chokoladen i mindre stykker, og smelt den over vandbad sammen med smørret. Lad det afkøle til hånd temperatur, og rør det i æggemassen, tilsæt melet, og rør dejen godt og hæld den i springformens velsmurte bagepapir.
Bag chokoladekagen 15 min ved 200 grader-ikke mindre-men måske 1 min. mere.
Tag den ud, og lad den blive helt kold.
Kagen bliver ikke fast indeni, men blød som konfekt

Creme:

bland alle ingredienser med håndpisker eller røremaskine og smør på kold kage

Tilbehør:

frosne hindbær, sukker, fløde
Strø sukker over hindbærrene og lad dem tø op, vend jævnligt, blend de optøede hindbær og vend dem i flødeskummet med en dejskraber.
Den er klar til servering, velbekomme.





karakterer:
Opskriften er vist 42890 gange,
og udskrevet 1104 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-08-05 11:26:04
Kagen er et super hit, og betyder, at jeg nu skal lave den til alle fødselsdage i familien

  -   2010-01-16 15:45:32
det er synd med den creme ovenpå prøv i stedet med en almindelig ret tynd kagecreme smagt til med rosa-peber, som monteres rund om kagen

  -   2008-08-18 10:17:43
super nem og rigtig god kage og hindbær skummet er bare en dejlig kontrast til kagen mums..