Marias koteletter i fad

Marias koteletter i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Betina Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 gode koteletter uden ben og fedtkant
1 pk.Bacon i tern
1 pk.cocktailpølser
1 ds.tomatpure
5 dl.fløde
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 gr.

Brun koteletterne på panden med lidt fedtstof og de krydderier man foretrækker, læg koteletterne i et ovnfast fad (behøver ikke at blive smurt).

Rist bacon på panden til det er godt sprødt, hæld bacon fra og læg det på fedt sugende papir, OBS. panden skal ikke vaskes af, tag tomat pure´og læg det på den uafvaskede pande, tilsæt fløden og pisk/rør godt sammen, tilsæt salt og peber efter smag.

læg stanniol over fadet og sæt det i ovnen ca. 30 - 45 min.

lav en dejlig salat og server med varme flutes til.

Tips:

Retten kan laves om så man bruger både kalkun og kylling, der findes kalkun bacon og kalkun pølser, det er kun fantasien der sætter grænser med denne helt perfekte ret. det er både hverdagsmad og gæstemad.





karakterer:
Opskriften er vist 12159 gange,
og udskrevet 194 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu