Marias koteletter i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Betina Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 gr.
Brun koteletterne på panden med lidt fedtstof og de krydderier man foretrækker, læg koteletterne i et ovnfast fad (behøver ikke at blive smurt). Rist bacon på panden til det er godt sprødt, hæld bacon fra og læg det på fedt sugende papir, OBS. panden skal ikke vaskes af, tag tomat pure´og læg det på den uafvaskede pande, tilsæt fløden og pisk/rør godt sammen, tilsæt salt og peber efter smag. læg stanniol over fadet og sæt det i ovnen ca. 30 - 45 min. lav en dejlig salat og server med varme flutes til. Tips: Retten kan laves om så man bruger både kalkun og kylling, der findes kalkun bacon og kalkun pølser, det er kun fantasien der sætter grænser med denne helt perfekte ret. det er både hverdagsmad og gæstemad. |
|
Opskriften er vist 12159 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne