Boller med marcipan og svesker

Boller med marcipan og svesker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : anni

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8-9 dl.hvedemel
0.75 dl.sukker
0.5 tsk.salt
50 g.smør
50 g.gær
2.5 dl.mælk
1 æg
 
 Fyld:
24 svesker uden sten
100 g.marcipan
 
Opskrift:
bland det meste af melet med sukker og salt i en skål og findel smørret deri.

opløs gæren i det lunede mælk. tilsæt ægget i mælkeblandingen og hæld det over i melblandingen.
Ælt dejen til den er smidig og slipper skålen. lad dejen hæve 45 minutter.

ælt dejen igennem på et melet bord med resten af melet. del ud til 24 lige store portioner. tag en sveske og et stykke marcipan og pak en dejklup uden om og form det til en bolle.
læg bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve 30 minutter.

Bag bollerne nederst i en 200 grader varm ovn i ca 20 minutter.

lad bollerne afkøle og drys evt lidt flormelis henover dem.





karakterer:
Opskriften er vist 8956 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu