Rosengeraniesirup - Rosengeranie sirup
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Indsendt : |
|
|
Giv vand og sukker et opkog.
Tilsæt bladene, og lad dem koge med i 20-25 minutter.
Lad bladene trække i siruppen, til den er kold, gerne natten over, og æld den på skoldede flasker skyllet med atamon eller spiritus.
Lad evt. et par blade blive i siruppen, så bliver smagen mere gennemtrængende. Hæld siruppen over kager, is, pandekager og andre desserter. |
|
Opskriften er vist 5525 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne