Timiankrydret pølse med kål
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Rens hvidkålen og skær den i strimler. Kom strimlerne i en gryde med letsaltet vand. Lad kålen koge mør ved svag varme og under låg i ca. 10-20 min. Stik i den med en gaffel, og mærk om den er mør.
Tør pølserne og giv dem et snit på langs. Læg dem i et ildfast fad. Skræl løgene og hak dem fint. Bland mælk, piskefløde, tomatpuré og krydderier. Fyld pølserne med de hakkede løg og hæld tomatsovsen over. Steg pølserne ved 225 grader til de har fået lidt farve og er gennemstegte. Tag kålen op og lad den dryppe af. Servér den til pølserne. |
|
Opskriften er vist 5804 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne