Kinesisk mørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : |
|
|
Læg kødet i en marinade af hvidløg, soja, sherry og hoisinsauce og lad det trække mindst 30 min. i køleskab.
Grill kødet ca. 25 min., ikke for tæt på gløderne, eller indirekte i kuglegrill. Tips: Serveres med løse ris og kinesisk grøntsagsblanding efter eget valg. |
|
Opskriften er vist 14490 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Lone Olsen - 2008-09-29 17:00:29 det smager super, kan også laves i ovnen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne