Vanillesirup med granatæblekerner
Hovedingrediens : Frugt - Granatæble Indsendt : Red : |
|
|
Flæk vaniljestængerne, og skrab kornene ud.
Flæk derefter granatæblerne, og pil kernerne ud.
Bland vand, vaniljekorn og vaniljestænger samt granatæblekerner og sukker i en gryde, og lad det koge ved svag varme i 4-5 minutter.
Si granatæblekernerne fra, og put dem på skoldede flasker skyllet med atamon eller spiritus. Lad lagen koge videre i gryden, til den tykner let, og hæld den derefter over kernerne. Luk flaskerne til med det samme. |
|
Opskriften er vist 8223 gange,
og udskrevet 144 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Line - 2012-05-05 08:15:57 Det smager fantastisk, hvis man vender friske røde bær i vaniliesirup, lader det stå et par timer, og servere det til is og et lille stykke chokoladekage. anonym - 2009-06-25 12:49:48 Den kan bruges til kaffe vil jeg tro.. Prøv at søge på caramel macchiato :) mig... - 2009-02-10 15:48:55 hvad kan man anvende den sirup til???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne