Traditionelle Fastelavnsboller

Traditionelle Fastelavnsboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

KagerRet : Kager - Fastelavnsboller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidFastelavn

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : SanneS23

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
100 g.Gær
1 dl.Mælk
1 dl.Sukker
3 Æg
8 dl.Hvedemel
400 g.Margarine
 
 Cremefyld:
1 Æg
3 spsk.Sukker
1 spsk.Maizena
1 dl.Mælk
1 dl.Fløde
1 tsk.Vaniljesukker
 
Opskrift:
Bland alle ingredienserne til cremen i en kasserolle, og lad den småkoge, til den tykner. Tag cremen af blusset, og lad den køle af.

Rør gær, mælk og sukker sammen. Tilsæt æg og derefter mel. Rul dejen ud i en tykkelse på ca. 1,5 cm på et melet køkkenbord. Skær margarinen i skiver, og læg den på 2/3 af dejen. Læg dejen sammen i 3 lag.

Rul dejen ud på ny, og læg den igen sammen i 3 lag, denne gang på den anden led. Gentag endnu en gang.

Rul dejen ud tyndt, og skær den i 20-25 firkanter. Læg en skefuld creme på hver firkant. Fold hjørnerne omkring cremen, og læg bollerne med sammenføjningen nedad på bageplader. Lad dem hæve i en time. Tænd for ovnen på 230°. Varmluftovn = 210 grader ca.

Bollerne pensles evt. med mælk eller æg.

Bages midt i ovnen i 10-12 minutter. Pyntes med chokoladeglasur.






karakterer:
Opskriften er vist 11031 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-01-24 10:48:06
Kan det virkelig være rigtigt at der skal 100 G gær i disse ?