Traditionelle Fastelavnsboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Fastelavn Indsendt af : SanneS23 Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ingredienserne til cremen i en kasserolle, og lad den småkoge, til den tykner. Tag cremen af blusset, og lad den køle af.
Rør gær, mælk og sukker sammen. Tilsæt æg og derefter mel. Rul dejen ud i en tykkelse på ca. 1,5 cm på et melet køkkenbord. Skær margarinen i skiver, og læg den på 2/3 af dejen. Læg dejen sammen i 3 lag. Rul dejen ud på ny, og læg den igen sammen i 3 lag, denne gang på den anden led. Gentag endnu en gang. Rul dejen ud tyndt, og skær den i 20-25 firkanter. Læg en skefuld creme på hver firkant. Fold hjørnerne omkring cremen, og læg bollerne med sammenføjningen nedad på bageplader. Lad dem hæve i en time. Tænd for ovnen på 230°. Varmluftovn = 210 grader ca. Bollerne pensles evt. med mælk eller æg. Bages midt i ovnen i 10-12 minutter. Pyntes med chokoladeglasur. |
|
Opskriften er vist 11031 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-01-24 10:48:06 Kan det virkelig være rigtigt at der skal 100 G gær i disse ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne