Laksekanapeer
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Indsendt : Red : |
|
|
Rør creme fraiche samme med hakket æble, fintsnittede radiser og lidt dild.
Smag til med salt og peber.
Rist skiver flute let, anret dem med brud af varmrøget laks og top med æble/radissecremen. Server som forret, snack eller natmad. |
|
Opskriften er vist 6765 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne