Koteletter i fad (Super god opskrift)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : SanneS23 Indsendt : Red : |
|
|
Bacon og champignon skæres i skiver, og løg og persille hakkes.
Koteletterne vendes i mel, med salt og peber. Herefter brunes de på panden og tages af, og lægges i et ildfastfad. Bacon steges og tages af, herefter brunes champignoner og løg. Baconen blandes med champignoner og løg på panden, og bouillonvand, fløde, tomatpure og persille hældes ved, og får et kort opkog. Det hele hældes i fadet over koteletterne, og fadet dækkes med stanniol. Retten gratineres i ovnen i 1/2 time ved 200 grader i alm. ovn eller 180 grader i varmluftovn. Retten serveres med ris og flutes. |
|
Opskriften er vist 18989 gange,
og udskrevet 429 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer janiejoergenpoulsen - 2009-11-14 21:19:01 Retten lever op til sit navn. Jeg har også lævet den af mælk- det er også godt, men bedst med fløde. Jeg har tilføjet coctailpølser. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne