Kartoffelsuppe 04
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Peter Og Jens Indsendt : Red : |
|
|
Rens og skyl porerne godt. Hak lidt af de grønne toppe fint til fyld i suppen (ca. 2dl). Skær resten af porrerne i mindre stykker. Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Svits Kartofler og porre stykker i ca. 3 min. Tilsæt bouillon og kog suppen ved svag varme og under låg i ca. 20 min. eller til grønsagerne er møre. Blend suppen i mindre portion (fyld kun blenderglasset 1/3 op) Blend hver portion ved hurtig hastighed i 5 sek. Hæld suppen tilbage i gryden. Rør mælk salt og peber i og varm suppen igennem. Tilsæt den hakkede porretop og smag til. |
|
Opskriften er vist 15341 gange,
og udskrevet 362 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-10-09 17:14:10 nok ikke 15 l grønsagsbouillon! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne