Forloren dyresteg
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : Bente Indsendt : Red : |
|
|
1. Pil løget og riv det
2. Rør løget sammen med kødet 3. Tilsæt rasp æg salt og enebær. Kom mælken i og rør det godt sammen 4. Form farsen til en aflang pølse og læg den i et smurt ovnfast fad 5. Kom smørklatter på "dyrestegen" og sæt den i ovnen ved 200 grader 6. Lad stegen brune og spæd med vand eller bouillon. Lad den stege ca. 45 minutter. Dryp den af og til Sovs: Hæld skyen fra stegen i en gryde. Si den eventuels og ring den i kog. Rør melet med lidt koldt vandt til en ensartet jævning og rør den i gryden. Lad sovsen koge ca. 8-10 min. Kom fløde eller créme fraiche i og smag den til med rønnebærgele, salt og peber Anretning: Rens svampene Rist dem i smør på panden Garner stegen med svampene Tips: Server kogte eller brunede kartofler til. En rødvin, der smager af noget Fryseegnet . Arbejdstid: 35 min. Stegetid: 45 min. |
|
Opskriften er vist 8668 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Linda - 2009-03-07 18:03:26 Alle tiders opskrift. Vi brugte madlavningsfløde i stedet for sur fløde og creme fraiche og sousen blev "uhmmmmm" |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne