Spaghetti med Kødsovs - the best

Spaghetti med Kødsovs - the best, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Fru Sørevik

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300-500 g.oksekød
2-5 fedhvidløg
1-2 løg
3-4 mellemstore gulerødder
 + evt. pastinak og selleri i tern
1 ds.tomat puré
1 ds.flåede tomater
 En masse oregano og basilikum og så ellers de krydderier man bedst holder af!
 
Opskrift:
Pres eller snit hvidløgene fint. Svits kødet - uden fedtstof - mens De skærer løgene ud. Begynd allerede nu at krydre med salt, peber, paprika. Når kødet er brunet, hældes fedtet fra! put løg og hvidløg i og brun videre. I mellemtiden skærer De gulerødder ud i tern.
Når løgene er brunet, hældes de flåede tomater og tomatpuré i og røres rundt.
Put gulerødder (og selleri/pastinak) i.
Fyld den tomme dåse tomatpuré op med vand og løs resterne af puré med en ske. Hæld det samme vand op i den tomme dåse flåede tomater og løsn de rester der sidder i. Hæld det i sovsen.
rør godt rundt. og krydr det med lige de krydderier De bedst kan lide. evt chili for at gøre den stærkere. put evt en grønsags bouillonterning i.
Lad den passe sig selv på lav varme med låg på, smag den til engang i mellem med krydderier.

Serveres med Spaghetti/Pasta og revet mozzarella :)

God fordøjelse!

Tips:

Jeg er meget dårlig til at forklare, men håber dog det er til at forstå det her :S men det smager altså godt :P





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Spaghetti bolognese - Pasta kødsovs

karakterer:
Opskriften er vist 34784 gange,
og udskrevet 308 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-05-31 08:24:12
hvor mange gram spaghetti vil du anbefale til den?

  -   2009-10-04 15:36:00
For at lave en fed og enormt lækker udgave, putter man en 7% cremefine i, sammen med noget mozzeralla (det du bruger til tomatsalat) og serverer den med revet Cheddar Ost! Dét er guf. Frisk Basilikum kan også kraftigt anbefales da det virkelig fremhæver en god smag. Ellers samme opskrift, bare pyntet lidt på ^^

  -   2009-06-04 15:16:05
Lyder mere en oprydning i grønsagsskuffen

  -   2008-10-31 19:16:45
den er rigtig god, og enkel