Myslibar med chokolade
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn Indsendt : Red : |
|
|
Hæld al myslien på en varm pande.
når myslien så er varm, kom så vandet på hvor du der efter hælder sukkeret på. så skal du vente til at det hænger lidt sammen, så skal du efterfølgende putte chokoladen på. så når myslien og chokoladen er smeltet sammen skal du putte det op i muffin bakker. lad det køle af i køleskabet. hvor det efter kan nydes dejlig sprød. |
|
Opskriften er vist 27023 gange,
og udskrevet 349 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2012-08-17 14:50:37 Hvor mange bliver det til? Pigen - 2011-10-31 16:10:50 De lyder mega gode david - 2011-02-18 14:24:33 de er gode Lærke - 2010-02-12 17:54:39 hvor lang tid kan de holde sig? Charlotte - 2009-08-12 16:01:52 De er bare super gode! og lette at lave:) Mia - 2008-08-11 15:27:26 de er fantastiske. mine børn elsker dem. :) jeg kan stærkt anbefale det til alle at prøve dem. Super |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne