Boller til varmluftovn
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : SanneS23 Indsendt : Red : |
|
|
1. Gæren udrøres i den lunkne mælk.
2. Smøret smuldres i 3/4 af melet. 3. Tilsæt de øvrige indgredienser og den udrørte gær. 4. Dejen æltes godt igennem, tilsæt evt. mere mel, så dejen slipper. 5. Dejen sættes til hævning 30-40 min. 6. Af dejen laves ca. 40 boller, eller mindre hvis bollerne ønskes større. 7. Sættes til hævning igen i 30-40 min. 8. Bollerne pensles med mælk eller æg og bages ved 170-180 grader, i 12-15 min. |
|
Opskriften er vist 19235 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne