Solbærflødeostekage
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt af : Cecilie Juel Sørensen Indsendt : Red : |
Fotograf: Cecilie Juel Sørensen |
|
Bund: Smelt smørret. Smuldr kiksene deri og bland det sammen. Fordel blandingen i en springform (20 cm i diameter).
Fromage: Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Rør flødeosten sammen med æggeblommer, cremefraiche, vanilje og solbærsaft. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i en lille skål i vandbad. Når husblassen er helt smeltet (konsistens som vand) hældes den i ostemassen under omrøring. Pisk hviderne stive. Bland forsigtigt flormelis i og vend det i ostemassen. Hæld fromagen over kiksene i springformen, og stil flødeostekagen i køleskabet i 3-4 timer. Gelé: Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Pynt evt. kagen med solbær. Smelt husblassen i en skål i vandbad og tilsæt solbærsaften når husblassen er helt smeltet. Hæld forsigtigt geléen henover, og stil flødeostekagen i køleskabet i 1-2 timer og så er den klar til servering. Tips: Man kan også bruge andre bær såsom blåbær til at pynte kagen, og hvis man ikke kan lide solbær kan alt muligt andet saft bruges. F.eks hindbærsaft |
|
Opskriften er vist 41767 gange,
og udskrevet 748 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Linda - 2015-07-02 05:21:28 Lækker lækker ostelagkage. Elena Julia - 2010-04-26 22:36:16 Perfect Cherry Cheesecake :) Smager absolut fantastisk. Dog husk at når du skal lave Geleen må saften ikke være for kold, for så klumper den i stedet for. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne