Kalvekotelet med jomfru-hummer og fennikel
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Oprindelsesland : Danmark Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : |
|
|
Kog de nye kartofler i letsaltet vand i 15-20 min og pil dem
Frigør halerne på jomfruhummerne ved at fjerne hoved og skallen. Bruges dybfrosne skaldyr, skal de optøs først Pil skalotteløgene og hak dem meget fint 1x1 mm. Skær fennikel i tern på ½x½ cm. Brun kalvekoteletterne på en stegepande i smør og olie. Dæmp varmen og lad dem stege videre ved svag varme ca 5 min på hver side, til de er rosa indvendigt. Det er de når der pibler lidt rød kødsaft op fra kødet. Ønsker man dem gennemstegt, skal de have et par minutter til. Tag herefter koteletterne af panden og læg dem på et varmt fad. Kom så finthakket skalotteløg og tern af fennikel på panden og steg dem et par min, tilsæt jomfruhummerhalerne eller de optøede skaldyr og lad dem stege med 1 min. Drys hvedemel over og tilsæt hvidvin og fløde, lad saucen koge et par min og smag til med salt og peber Server kalvekoteletterne med hummerhale/fennikel-saucen og giv nye kartofler til. |
|
Opskriften er vist 9666 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-03-23 18:36:29 rigtig god.let og hurtig at lave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne