Adventskager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Opvarm sirup, sukker og pommeransskal til kogepunktet. Afkøl det lidt. Rør margarinen i og derefter æg og fløde. Bland ingefær og natron i melet og rør det gradvist i den varme masse. Lad dejen hvile tildækket mindst et par dage. Den er ret lind.
Kom mel på dej og hænder og ælt den igennem på et melet bord. Rul den ud i 2-3 mm tykkelse. Del evt. dejen. Udstik i runde kager - ca. 8-10 cm i diameter. Sæt kagerne på plade med bagepapir med god afstand, da de hæver og flyder lidt ud. Bag ved ca. 175º i 15-20 min. Afkøl på bagerist. Tips: Dejen kan, hvis man ikke har tid til at vente, sættes på køl 1-2 timer og bages. Spises smurt med smør. Opbevares i dåser |
|
Opskriften er vist 16525 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne