Adventskager

Adventskager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 60 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1.75 dl.sirup
100 g.sukker
50 g.finthakket pommeransskal
50 g.margarine
1 æggeblomme
0.5 dl.fløde
400 g.hvedemel
2 tsk.stødt ingefær
1.25 tsk.natron
 
Opskrift:
Opvarm sirup, sukker og pommeransskal til kogepunktet. Afkøl det lidt. Rør margarinen i og derefter æg og fløde. Bland ingefær og natron i melet og rør det gradvist i den varme masse. Lad dejen hvile tildækket mindst et par dage. Den er ret lind.

Kom mel på dej og hænder og ælt den igennem på et melet bord. Rul den ud i 2-3 mm tykkelse. Del evt. dejen. Udstik i runde kager - ca. 8-10 cm i diameter. Sæt kagerne på plade med bagepapir med god afstand, da de hæver og flyder lidt ud. Bag ved ca. 175º i 15-20 min. Afkøl på bagerist.

Tips:

Dejen kan, hvis man ikke har tid til at vente, sættes på køl 1-2 timer og bages. Spises smurt med smør. Opbevares i dåser





karakterer:
Opskriften er vist 16525 gange,
og udskrevet 161 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu