|
|
|
Krebinetter:
|
500 |
gram |
Svinekød, hakket ca. 10 % fedt500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
|
0.5 |
dl. |
Basilikum, frisk0.5 dl. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
|
|
Hvedemel Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
1 |
|
Æg M/L, hele1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
|
|
Rasp Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
|
50 |
gram |
Smør50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
|
|
Sauce:
|
2 |
|
Rød peberfrugt2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
|
1 |
|
Løg, pillet vægt1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
20 |
gram |
Smør20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
300 |
gram |
Gorgonzola300 gram Gorgonzola
|
5 |
dl. |
Piskefløde5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
spsk. |
Basilikum, frisk1 spsk. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
|
|
|
Grønt:
|
500 |
gram |
Squash500 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.
1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
|
1 |
bdt. |
Forårsløg1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
|
2 |
fed |
Hvidløg2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
|
25 |
gram |
Smør25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
1 |
bdt. |
Persille, frisk1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
600 |
gram |
Båndpasta, frisk600 gram Båndpasta, frisk
|
|
|
|
| |
Krebinetter:
Bland basilikum i farsen sammen med salt og peber.
Form farsen til 4 krebinetter som først vendes i hvedemel dernæst sammenpisket æg og til sidst i rasp.
Steges på pande i smør eller margarine.
Gorgonzolasauce:
Skær peberfrugt og løg i små terninger og svits i smør i en gryde. Tilsæt gorgonzola i mindre stykker og lad den smelte under omrøring. Tilsæt fløde og lad saucen koge nogle min. Smag til med basilikum, salt og peber. Pisk saucen godt igennem.
Sauteret grønt:
Halver squashen og skær den i 1 cm tykke skiver på skrå. Skær forårsløg i ca 5 cm lange stykker på skrå således at der kommer lidt af toppen med på det sidste stykke. Hvidløget hakkes.
Sauter grønsagerne i smør i en dyb pande i 3-4 min. Smag til med salt. Drysses med persille inden servering.
Server med frisk kogt pasta.
|