Panerede koteletter med grønne asparges og kryddersmør

Panerede koteletter med grønne asparges og kryddersmør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Panerede koteletter med grønne asparges og kryddersmør, billede 4 Panerede koteletter med grønne asparges og kryddersmør, billede 1 Panerede koteletter med grønne asparges og kryddersmør, billede 2 Panerede koteletter med grønne asparges og kryddersmør, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
800 gram Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
400 gram Gulerødder nye med top
   
  Kryddersmør:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Krydderurte miks
   
1000 gram Kartofler, nye
   
Opskrift:
Koteletterne krydres med salt og peber. Vendes først i mel, så i sammenpisket æg og til slut i rasp. Steges på pande i smør eller margarine 4-5 minutter på hver side.

De grønne asparges og gulerødder koges møre i letsaltet vand ca. 8 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 48488 gange,
og udskrevet 4135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 13295 (3165 kcal)
KJ pr. Pers. 3323 (791 kcal)
Vægt ialt 2995 gram
Vægt pr. Pers. 748 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 443 KJ (105 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 8.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-26 17:58:17
Krydderurter kunne være dild persille kørvel eller purløg