Whiskysovs 02
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky Indsendt af : haenschke Indsendt : Red : |
|
|
tomatpure og kærgården varmes op til kogepunktet, rosemarin, whisky, piskefløde og sukker tilsættes, det hele skal stå og koge ind, den smages til med salt og peber.
Tips: Den smager kanon godt og er bedre end den fra Jensen´s bøfhus, syntes vi. God appetit |
|
Opskriften er vist 23515 gange,
og udskrevet 767 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Barbara Vestergaard - 2012-02-25 23:16:37 Virkelig lækker! Denne sovs er meget bedre end jensen´s og faktisk også bedre end den man får på bones. Den er nem og hurtig at lave. Men 2 personer kan sagtens spise den her mængde:) René Simonsen - 2011-08-08 16:17:50 Super god sovs... Personligt kommer jeg dog lidt ekstra whisky i, kan godt lide den god stærk :) Morten Pedersen - 2008-12-12 11:45:15 Super god sovs. Alle mine gæster vil altid have en kopi af opskriften. Kan sagtens laves dagen i forvejen,hvis man har travlt den dag man skal have gæster. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne