Svamperisotto

Svamperisotto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Portobello

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Bjørn Kok

Tilberedningstid : 60 minutter

Indsendt :      Red :
Svamperisotto, billede 4 Svamperisotto, billede 1 Svamperisotto, billede 2 Svamperisotto, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
360 gram Risottoris 1 dl. risottoris vejer ca. 90 gram.
400 gram Portobello, svampe
3 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
11 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
50 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
  Pynt:
100 gram Portobello, svampe
   
Opskrift:
Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. Olien varmes op i en gryde og løget svitses heri uden at tage farve.

Portobello svampene renses og skæres i tern som svitser med løgene.

Risene tilsættes som svitses med i 2 minutter. Kom halvdelen af hvidvin på og damp ind og kom de sidste hvidvin ved. Spæd til med bouillon lidt ad gangen og lad det dampe ind mellem hver gang.
Risotto skal have en konsistens af ikke for fast grød.

Til slut vendes revet parmesan i, og varmer med et par minutter.

Smages forsigtigt til med salt da bouillonen kan være salt.

Portobello til pynt skæres i skiver og ristes på en tør pande og fordeles over risottoen.





karakterer:
Opskriften er vist 32561 gange,
og udskrevet 574 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9138 (2175 kcal)
KJ pr. Pers. 2284 (543 kcal)
Vægt ialt 2500 gram
Vægt pr. Pers. 625 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 365 KJ (87 kcal)
Protein 2.5 gram
Fedt 2.0 gram
Kulhydrat 13.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu