Lammenyre med sennepssauce
Hovedingrediens : Lammekød - Lammenyrer Indsendt : Red : |
|
|
Nyrerne flækkes på langs med en lille skarp kniv.
Al fedt og nerver der sidder i midten fjernes, og nyrerne skæres i små skiver.
Sennep kommes i en kasserolle og røres med et piskeris, idet dens indhold af eddike fordamper, vær forsigtig det sker meget hurtigt og den kan risikere at brænde på. Fløden piskes i og koger i 3 min, hvorefter 50 g. smør piskes i. Saucen krydres med salt og peber. I en pande steges nyrene hurtigt i lidt smør og olie, de skal blot have 3 min. Saucen lægges på varme tallerkner idet den kan fortyndes en anelse med vand hvis den er kogt for tyk. Nyrerne arrangeres ovenpå. Der kan suppleres med lidt garniture f.eks. spinat, nudler eller champignons. |
|
Opskriften er vist 13172 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne