Lammenyre med sennepssauce

Lammenyre med sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammenyrer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 lammenyrer
2 dl.piskefløde
2 tsk.dijonsennep
50 g.smør
1 spsk.olie
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Nyrerne flækkes på langs med en lille skarp kniv. Al fedt og nerver der sidder i midten fjernes, og nyrerne skæres i små skiver.

Sennep kommes i en kasserolle og røres med et piskeris, idet dens indhold af eddike fordamper, vær forsigtig det sker meget hurtigt og den kan risikere at brænde på.
Fløden piskes i og koger i 3 min, hvorefter 50 g. smør piskes i. Saucen krydres med salt og peber.

I en pande steges nyrene hurtigt i lidt smør og olie, de skal blot have 3 min.

Saucen lægges på varme tallerkner idet den kan fortyndes en anelse med vand hvis den er kogt for tyk. Nyrerne arrangeres ovenpå. Der kan suppleres med lidt garniture f.eks. spinat, nudler eller champignons.





karakterer:
Opskriften er vist 13172 gange,
og udskrevet 250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu