Ris med rosiner til suppe
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Indsendt af : Caisy Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vand, rosiner og ris blandes og kommer i kog. Skru ned for varmen, læg låg på, og kog i knap 1 time ved SVAG varme.
Afkøles i en skål, og serveres til suppen. Det bliver en ret fast masse, der nærmest kan skæres. |
|
Opskriften er vist 180529 gange,
og udskrevet 1679 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (51 stemmer) |
|
Kommentarer Christa - 2023-05-18 21:58:47 Det bliver "pænere" og se på hvis i venter med at putte rosinerne i når risen er kogt , men stadig varm . Christian - 2022-12-23 20:46:57 Skal den være festlig koges 2 hele gulerødder i suppen og efter afkøling skæres de i skiver, der garneres den afkølede ris, der er afkølet i en dyb tallerken - så er risen fladere og nemmere at dekorere Efter sigende viste den sønderjydernes danske sindelag - rødt og hvidt som Dannebrog. PS En god klat smør gør altså underværker. Sønderjyde årgang 1947 Ulla - 2021-11-28 14:50:07 Syntes den vinder med en god klat smør ca 1 spsk God jul Vh Ulla Tjæreborg anonym - 2021-01-19 12:38:45 Kan ris med rosiner fryses Birthe Sonne Ravn - 2020-11-13 10:33:28 Jeg har mistet min mors opskrift. Laver altid suppe med ris til min fødselsdag. Denne opskrift ligner så meget min mors, at jeg vil adoptere den. Årgang 1950 vera knudsen - 2012-11-28 18:18:00 denne opskrift på ris til suppe er bare suber god. mine gæster var begejstrede for den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne