Moarch' De'la Che Brunch
Indsendt af : Johann & Lukas Indsendt : Red : |
|
|
Æggene steges. Det er vigtigt at man rører rundt, så de samler sig til en sammenhængende masse. De skal desuden hakkes i. (Nogen vil måske kalde det røræg - det troede vi også det ville blive til). Når det er blevet til 'røræg' hældes det ud på en tallerken.
Herefter tilsættes selleri, efter behov. Chilisaucen (Gerne mild, da det er en brunch), hældes forsigtigt rundt i kanten. Sylted agurk, løg og rød peber sættes på stang og ligges i kanten. (2 stænger til 2 personer) Spegepølsen steges, som var det beacon. Denne ligges herefter også i kanten. Retten er nu klar. Tips: Det pynter på den iforvejen enormt lækre ret, at sætte det pænt op. Retten har et flot tilskud af vitaminer, og er iøvrigt lidt af en opfrisker, med de syltede grøntsager. Hvis De vælger at bruge stærk chilisauce, kan det iøvrigt anbefales at drikke vand til. Hvis ikke, er kaffe, the eller juice også ganske passende. |
|
Opskriften er vist 14528 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Mikkel Bäume - 2019-11-16 21:52:18 Atypisk men umanérligt lækker brunchtallerken, den får varmeste anbefaling herfra. Opskriften kunne godt bruge et billede med forslag til servering! Jens Otte Bramming - 2009-02-25 23:27:32 Det er super at servere for konen på bryllupsdagen! Det var et sikkert hit! Tak for opskriften Venlig hilsen Jens anonym - 2008-08-09 02:16:53 Den er lækker om morgenen efter en bytur! opfiskende og let. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne