Rokkevinge med champignon og spinat
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær rokkevingen i portionsstykker, krydr med salt og peber og vend i mel.
Steges i smør ca 5-6 min på hver side., tages af og holdes varme.
Champignon renses og skæres i skiver. Ristes i det overskydende smør fra fisken. På en ren pande smeltes smørret. Heri vendes den skyllede og afdryppede spinat kort uden at falde helt sammen. Server rokkevingen med champignoner, spinat, kogte kartofler og evt. citron. |
|
Opskriften er vist 3915 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne