Grydesteget kalvetykkam med blomkål og svampe-risotto
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvetykkam uden ben Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Snør evt. stegen med bommuldssnor.
Brun den så på alle sider i en gryde i smør og olie.
Kasser derefter fedtstoffet.
Stegen bliver i gryden og krydres med salt og peber.
Tilsæt så vand og lad stegen stege under låg i ca 45 min.
Ved brug af stegetermometer er centrumstemperaturen 62 grader for rosastegt og 68 grader for svagt rosa. Tag stegen op af gryden og lad den hvile i 20 min, før der skæres i den. Eller vent med at skære den i skiver til risottoen er færdig. Svampe-risotto: Pil hvidløgsfedene og svits dem i olie. Tilsæt grødrisene og lad dem opsuge olien. Skyl så de tørrede svampe i koldt vand og kom dem i gryden til risene sammen med hvidvin, saft fra stegen, vand og krydderier. Lad det hele småkoge under låg i ca 30 min. Husk at røre jævnligt. Tilsæt til sidst den revne parmesanost. Blomkål: Mens stegen hviler, koges blomkålshovedet. Sæt en gryde over med 1 l. vand tilsat salt. Skyl blomkålshovedet og kom det i gryden når vandet koger. Lad det koge i 10-15 min under låg, til det er mørt. Tag så hovedet op og drys det med friskhakket persille. Så er alt klart til servering. |
|
Opskriften er vist 29055 gange,
og udskrevet 873 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne