Varm chokolade på mexicansk
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Oprindelsesland : Mexico Indsendt af : Andersen. Indsendt : |
|
|
Bræk chokoladen i stykker. Kom chokoladen og mælken i en gryde. Varm blandingen op over lav varme, til chokoladen er bleven blød og mælken damper. Når det er bleven blandet godt og grundigt, hældes det op i en kop og drikkes.
Tips: Det er rigtigt godt at drikke når det renger udenfor og når mn ikke har andet at lave. Det smager bare godt:) |
|
Opskriften er vist 8370 gange,
og udskrevet 104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Carina - 2011-03-24 22:10:15 Vil give Linda ret, det er jo bare varm kakao.. Linda - 2009-03-09 15:06:44 Mexicansk chokolade??? Har aldrig hørt om det! Troede det var lidt mere spændende, end det vi kalder på dansk "varm kakao"...;0( |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne