Hjemmelavet choko-marcipan is med chokoladesauce
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde ) Indsendt af : Miilloh Indsendt : Red : |
|
|
Marcipanen skæres i små stykker og ristes på en tør pande.
Hak chokoladen efter behag Skær isen i tern og vend marcipanen og chokolade i isen. Sæt isen på frost i en time. Chokoladesauce: Hak chokoladen Mælken varmes op i en gryde, og den hakkede chokolade tilsættes under omrøring. Saucen laves lige inden servering. Tips: Smager godt serveret til vaffelhjerter, pandekager m.m. |
|
Opskriften er vist 25636 gange,
og udskrevet 297 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne