Peberkager 02
Indsendt af : viccertoria Indsendt : Red : |
|
|
Rør sukker og blødt smør sammen, tilsæt først fløden, og så de øvrige ingredienser, så dejen er til forme, ikke mere. Hvor meget afhænger af hvilken mel du bruger.
Lad dejklumpen ligge i køleskabet mindst natten over, før du går i gang med udrulningen. Rul dejen meget tyndt ud og stik den ud med de forme du har lyst til. Den dej der bliver til overs samles og rulles ud igen. Bag kagerne på bagepapir ved 180 grader, til de er gyldne, men de må endelig ikke blive mørke, for så bliver de bitre. Dekorer med glasur og brug dem både til spise og som ophæng på juletræet. Tips: Man kan også bruge sigtet speltmel, men det suger meget mere væske end hvedemelet, så derfor skal man bruge mindre af det. |
|
Opskriften er vist 7286 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne