Flæskesteg med lakrids
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : viccertoria Indsendt : Red : |
|
|
bland alle krydderier undtagen fra salt og chili. Gnid flæskestegen ind i det, men ikke sværene. kom de overskydende krydderier i et lille ildfast fad, der passer til stegen. lad stegen tørre på køkkenbordet, til den er helt tør.
Prop salt ned i revnerne. Kom et par centimeter vand i bradepanden. læg de absolut hele chilier, altså med stilk og det hele, ned ved stegen. steg stegen ved 190 grader, til den er godt brunet, skru ned til 150 grader og steg den færdig. Hvis den tørre ud i bunden, skal der mere vand i, ellers brænder det dejlige mums. den er færdig, når kødsaften, der kommer ud, holder op med at være rosa og bliver lysebrun, når man stikker en pind ind i midten af stegen. Mere præcis er det ikke nem at være. Skrab hver en dråbe stegesky og krydderier ud af bradepanden og spis det til kødet. Hvis stegen mod forventning ikke er sprød nok, giver man den grill med åben med åben ovnlåg i den tømte bradepande, til den bobler, men hold hele tiden øje med den - nonstop. Tips: allehånde skal være let knust, stødt allehånde durer ikke ! Det samme gælder kardemomme. hvis ikke du kan finde citronchili er røde chilier i hele figuere også fint. |
|
Opskriften er vist 13018 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Ulrik - 2011-04-18 18:22:52 Nok sådan cirka på størrelse med en sten, tror jeg. peter h - 2011-02-11 15:37:40 Undskyld men hvor stor er en kartoffel? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne