Ossobuco rustik
Hovedingrediens : Oksekød - Ossobuco Indsendt af : Betuster Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ossobucoen ridses i kanten, (så den ikke bøjer sammen)og svitses i olien. Løgene deles i 6 både hver, og svitses med.
De flået tomater, vand, bouillon, krydderier og groft hakket hvidløg tilsættes. Det hele simre under låg i 2- 2,5 time. Tilsæt evt. vand. Sovsen skal ikke jævnes, men gerne være kogt tilpas ind. Der serveres friske bånd pasta og ciabattabrød til. Tips: Der kan også serveres ris, bulgur eller couscous til |
|
Opskriften er vist 47001 gange,
og udskrevet 986 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne