Ossobuco rustik

Ossobuco rustik, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Ossobuco

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Betuster

Indsendt :      Red :
Ossobuco rustik, billede 4 Ossobuco rustik, billede 1 Ossobuco rustik, billede 2 Ossobuco rustik, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1800 gram Okseskank (osso buco) Ca. 25% af vægten på osso buco er ben
2 Ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
7.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
2 tsk. Paprika
2 tsk. Oregano, tørret
1 tsk. Timian, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Ossobucoen ridses i kanten, (så den ikke bøjer sammen)og svitses i olien. Løgene deles i 6 både hver, og svitses med.

De flået tomater, vand, bouillon, krydderier og groft hakket hvidløg tilsættes. Det hele simre under låg i 2- 2,5 time.

Tilsæt evt. vand. Sovsen skal ikke jævnes, men gerne være kogt tilpas ind.

Der serveres friske bånd pasta og ciabattabrød til.

Tips:

Der kan også serveres ris, bulgur eller couscous til





karakterer:
Opskriften er vist 47001 gange,
og udskrevet 986 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11439 (2723 kcal)
KJ pr. Pers. 2859 (680 kcal)
Vægt ialt 2970 gram
Vægt pr. Pers. 742 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 385 KJ (91 kcal)
Protein 13.3 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 1.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu