Gulerodssuppe med gulerodschip

Gulerodssuppe med gulerodschip, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : FRU

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Chips:
1 gulerod i tynde strimler på langs
0.5 spsk.olie
 
 Suppe:
2 tsk.olie
2 store grofthakkede løg
1 finthakket chili eller efter smag
0.5-1 spsk.timian (frisk)
2 fedhvidløg fintrevet
500 g.gulerod i skiver
6-8 dl.fond eller god bouillon
2.5 dl.Kaffefløde 9%
 havsalt
 friskkværnet peber
1 spsk.lys god eddike
 
6 skiverfrisk (hjemmebagt) grovbrød
 
Opskrift:
Vend gulerodsstrimlerne med olien, og rist dem i ovnen på bagepapir ved 200°, til de er godt gyldne.

Sautér løg, chili og timian i olien, til det klares i farven.
Tilsæt hvidløg, og vend gulerødderne i.
Tilsæt fond og fløde, og lad suppen simre ved middelvarme i 15-20 min.
Blend suppen, så den bliver jævn.
Smag til med eddike, salt og peber.

Tips:

Servér suppen med chipsene og groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 7169 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-27 20:03:42
Hejsa. Tak for en dejlig opskrift. Jeg brugte rigtig fløde og det blev også godt. Chipsene mislykkedes, så det er noget man skal øve sig lidt på, hvis man vil servere retten for sine gæster.