Gulerodssuppe med gulerodschip
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : FRU Indsendt : Red : |
|
|
Vend gulerodsstrimlerne med olien, og rist dem i ovnen på bagepapir ved 200°, til de er godt gyldne.
Sautér løg, chili og timian i olien, til det klares i farven. Tilsæt hvidløg, og vend gulerødderne i. Tilsæt fond og fløde, og lad suppen simre ved middelvarme i 15-20 min. Blend suppen, så den bliver jævn. Smag til med eddike, salt og peber. Tips: Servér suppen med chipsene og groft brød. |
|
Opskriften er vist 7169 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte Pless - 2011-10-27 20:03:42 Hejsa. Tak for en dejlig opskrift. Jeg brugte rigtig fløde og det blev også godt. Chipsene mislykkedes, så det er noget man skal øve sig lidt på, hvis man vil servere retten for sine gæster. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne