Nonna Marias frugttærte
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt af : Betina Folsing Indsendt : Red : |
|
|
Tilberedning af bunden:
Bland sukker og smør godt, tilsæt æg, citronskal og lidt salt. Ælt melet langsomt i som det sidste. Bagepulver og sukker blandes godt. Tilberedning af cremen: Pisk sukker, æg, vanille og mel sammen i en gryde over svag varme. Tilsæt derefter kogende mælk og lad det hele koge nogle minutter til det tykner. Stil til afkøling. Tilberedning af geléen: Husblasen udblødes i koldt vand (1 blad pr. dl. væske), smeltes og røres i den lune saft. Afkøles og dubbes på kagen når geléen begynder at blive tyk. Afslutningen: Rul dejen ud med rigeligt mel, og stil den i ovnen i 7-10 minutter ved 200 grader. Lad den hvile i 30 minutter, så den er lunken. Læg bunden på et kagefad, og dæk den med et tykt lag creme. Dekorer den med frugt og dub geléen forsigtigt på frugten med en pensel. |
|
Opskriften er vist 8007 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne